Particulier feest, borrel of diner
Welkom op de officiële website van Paula Snoeren. Zangeres | Presentatrice | Vocal Coach | Studio vocalist
Paula Snoeren, zangeres, all-round, bruiloft, bedrijfsfeest, entertainment, presentatrice, vocal coach, zanglerares, zangles, studio vocalist, studio zangeres
225
page-template-default,page,page-id-225,page-child,parent-pageid-207,bridge-core-2.4.8,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default

Particulier feest, borrel of diner

Spetterend interactief optreden tijdens uw evenement of feest

 

Haar specialiteit: Een spetterend, swingend en zeer interactief optreden als opdweper tijdens uw feest of evenement. Als geen ander zal zij met haar krachtige, adembenemende stemgeluid en een zeer persoonlijke presentatie ook bij uw gasten de gevoelige snaar weten te raken en ieder ongedwongen laten swingen op actuele hits, dance classics, discohits uit de 70’s en 80’s en soulmuziek. Zij zal het feest leiden tot een absoluut hoogtepunt van de avond. Op verzoek worden er een of meerdere personen in de spotlights gezet. Deze spetterende hoofdact duurt ongeveer 40 minuten.

 

 

Ingetogen, gezellig en sfeervol tijdens de borrel, receptie en diner

Natuurlijk kunt u Paula Snoeren ook inzetten als zangeres tijdens de borrel, receptie en diner. Ze weet als geen ander de perfecte sfeer te creëren met haar persoonlijke presentatie. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Paula wordt hierin bijgestaan door een professionele geluidstechnicus met een A-kwaliteit monitor- en/of geluidset, welke kan worden aangepast aan het aantal gasten. Een verlicht podium en afsluitbare kleedruimte is essentieel voor een geslaagd optreden.

 

 

Voor foto’s en video’s, klik op onderstaande facebook button: