Vocal Coach
Welkom op de officiële website van Paula Snoeren. Zangeres | Presentatrice | Vocal Coach | Studio vocalist
Paula Snoeren, zangeres, all-round, bruiloft, bedrijfsfeest, entertainment, presentatrice, vocal coach, zanglerares, zangles, studio vocalist, studio zangeres
287
page-template-default,page,page-id-287,bridge-core-2.4.8,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default

Vocal Coach

ZANGCOACH PAULA SNOEREN

 

Paula is een zeer ervaren zangeres met ruim 20 jaar professionele bühne ervaring in uiteenlopende genres, variërend van soul, disco, dance en easy listening, smooth jazz tot licht klassiek. Paula was onder meer zangeres bij diverse dinershows en evenementen van Frank Wentink, en zij vertolkte jarenlang verschillende hoofdrollen in de musicalproducties in het theater van De Efteling, waaronder ‘de kleine zeemeermin’. Daarnaast is zij een veelgevraagd presentatrice en studio vocaliste.

 

Al deze ervaring en de passie voor zingen deelt ze graag met haar vocalisten tijdens de zangcoachings. Het uitgangspunt van Paula is om heel doelgericht aan de wensen van vocalist te werken. Hierbij maakt het niet uit of je beginner bent of professional, iedereen is welkom. Vocalisten voelen zich snel op hun gemak tijdens de lessen, wat ongetwijfeld te maken heeft met haar energieke, positieve instelling en sprankelende persoonlijkheid. Ze weet keer op keer de gestelde doelen te behalen, grenzen te verleggen en de vocalist centraal te zetten.

De Vocal Essence methode stelt iedere vocalist in staat om op een gezonde manier bijvoorbeeld een bepaalde hoge noot te kunnen zingen, volumes aan te passen naar wens en zonder spanningen in nek schouders en keel te zingen. Paula geeft ook workshops hierover. Deze zijn vooral leuk en leerzaam en voor zowel amateur zangers als professionals en andere zangcoaches of muziekdocenten.

Deze unieke en vooral eenvoudige methode levert Paula  vele mooie opdrachten en coachings op bijvoorbeeld aan vocalisten van Idols, The Voice of Holland, Kinderen voor Kinderen, The next boy / girlband, The Voice Kids en natuurlijk de winnares van The Voice of Holland 2017: Pleun Bierbooms. die Paula heeft gecoached vanaf de voorbereidingen voor haar blind auditions tot het winnen van de Finale.

Wil je meer weten over onze zangmethodiek: kijk dan op www.vocalcenter.nl. Paula geeft zangles in Eindhoven en omgeving en heeft haar praktijk in Nuenen. Je bent altijd welkom voor een introductieles of workshop!