temp home pagina
Welkom op de officiële website van Paula Snoeren. Zangeres | Presentatrice | Vocal Coach | Studio vocalist
Paula Snoeren, zangeres, all-round, bruiloft, bedrijfsfeest, entertainment, presentatrice, vocal coach, zanglerares, zangles, studio vocalist, studio zangeres
283
page-template-default,page,page-id-283,bridge-core-2.4.8,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default

Zangeres

Een optreden van Paula Snoeren is een belevenis! Haar unieke stemgeluid is ongekend groots, van ingetogen tot power voice,
zij heeft het allemaal!
Met haar persoonlijke presentatie en haar inlevingsvermogen zal zij zeker de emoties van u en uw gasten weten los te krijgen!

Presentatrice

Zoekt u een ervaren en professionele presentatrice voor uw evenement?
Een die op een charmante,
charismatische en spontane wijze uw evenement in goede banen kan leiden?
Ook dan bent u bij Paula Snoeren aan het juiste adres!

Vocal Coach

Wil je goed voorbereid meedoen aan een auditie of talentenjacht? Ben je een ervaren zanger of zangeres maar zoek je toch naar een eenvoudig toepasbare techniek die jouw stem naar ‘the next level’ kan brengen?
Samen ontdekken we jouw stem en verleggen we je grenzen!

Listen to this…

 

Als zangeres is Paula zeer divers. Geen muziekstijl is haar vreemd. Soul, disco, dance, easy listening, smooth jazz, en zelfs licht klassiek in combinatie met een tenorzanger. U zegt het maar…

Ze wordt daarom veel gevraagd als zangeres bij feesten, partijen en zakelijke aangelegenheden, in studio’s, maar ook als opening act en presentatrice bij evenementen neemt ze graag uw zorg uit handen.

Door haar adembenemende stemgeluid weet zij telkens de gevoelige snaar te raken bij een huwelijksceremonie of uitvaart, altijd ingetogen en sfeervol.

Paula treedt regelmatig op met bekende Nederlandse artiesten en schitterde vele jaren tijdens evenementen en diverse hoofdrollen in musicals van Endemol – Wentink Events. Door haar jarenlange ervaring is iedere gelegenheid bij Paula gegarandeerd in vertrouwde handen.

Zingen is een passie die Paula graag deelt met anderen. Als vocal coach heeft ze haar eigen praktijk, waarin ze met gedegen kennis van beproefde technieken en stage performance op zeer enthousiaste en inspirerende wijze zowel de professionele als de beginnende vocalist begeleid.