Paula Snoeren | Nieuws
Welkom op de officiële website van Paula Snoeren. Zangeres | Presentatrice | Vocal Coach | Studio vocalist
Paula Snoeren, zangeres, all-round, bruiloft, bedrijfsfeest, entertainment, presentatrice, vocal coach, zanglerares, zangles, studio vocalist, studio zangeres
173
page-template-default,page,page-id-173,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Nieuws

Ameezing Nuenen, met dank aan Mark Elbers, even een paar nummers meezingen op het podium in het Park.. foto’s zijn van Alexander van der Dussen.. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Gezellig feestje.. carnaval .. ameezing Nuenen.. spontaan even een paar nummers meezingen met collega Mark Elbers.. was weer gaaf!
Mark Elbers
AmeezingCarnaval
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Paula Snoeren Vocals

JIJ WIL VOCALCOACHING MAAR JE WILT GEEN OUDERWETSE ZANGLES? JIJ HEBT DUIDELIJKE KNELPUNTEN WAAR JE AAN WIL WERKEN? DAT KAN!!!!

Geen saaie zangoefeningen naast een piano. We bereiken doelen door jouw repertoire te zingen.

Je hoeft geen bladmuziek mee te nemen naar je les omdat zo'n beetje alle moderne songs wel in een karaoke versie op Youtube of Karafun staan. Zo kunnen we ons focussen op les geven en niet afgeleid worden door het piano spelen waarvoor we niet zijn getraind en wat ook niet onze focus heeft.

We gebruiken geen 20 minuten van jouw tijd om in te zingen. Da's zonde van jouw tijd en jouw geld. Als je van te voren 10 minuten bubbelt kunnen we meteen aan de slag.

Je hoeft bij ons geen abonnement af te nemen. Je komt als je ons nodig hebt. Het mag wel in de vorm van een voordeel bundel. (Niet bij alle docenten)

Een klassieke basiskennis is helemaal niet nodig om goed met je stem om te gaan. Waarom zou je een aria van Mozart moeten kunnen zingen als je Queen wil leren zingen? Als je een aria van Mozart wil zingen... dan wel....

Het begrijpen van de anatomie van de stem is niet van belang om te kunnen zingen. Mag wel, hoeft niet.

Ademsteun is bij ons geen prioriteit en daar verspelen we dus ook geen tijd aan. Balans in energie, volume en klankplaatsing.. that's it.

Geen vage terminologie. Gewoon 1, 2, en 3 meer niet. Iedereen kan het en iedereen begrijpt het.

We hebben geen dik boek omdat we niet genoeg info hebben om zingen uit te leggen. WE beperken ons tot wat de vocalist echt nodig heeft. Het is misschien wel simpeler dan je denkt.

Ik zet jouw stem centraal. Heb ik jouw interesse aangewakkerd?? PB of mail me paula@vocalcenter.nl voor een afspraak.

#zangleseindhoven
#geenbeperkingenmaarmogelijkheden
Vocal Center regio Eindhoven
... See MoreSee Less

View on Facebook